Angelique Ten Holter

Kunstkring BeeKk Angelique Ten Holter
Beelden
Schrijven

www.angeliqueinbeeld.nl
Atenholter@outlook.com

Mijn naam is Angelique Ten Holter. Vanaf 2014 woon ik opnieuw in het mooie Bilthoven, de plaats waar ik ook naar school ging vroeger.
Mijn toenmalige school, de Werkplaats, had persoonlijke ontwikkeling en creatieve ontplooiing hoog in het vaandel staan.
Dat zijn zaken die voor mij tot op de dag van vandaag erg belangrijk zijn.
In het vormgeven met woorden, kleuren of in zachte steensoorten kan ik helemaal mijn ei kwijt.
Dit resulteerde in 2013 in het uitbrengen van een luxe beelden- en gedichtenbundel, getiteld: Zielenroerselen en hersenspinsels in beeld.

Wat ooit begon als een hobby, groeide uit tot iets veel groters. Vanaf 2009 heb ik mijn stenen beelden al op vele locaties mogen exposeren, zowel persoonlijk als met andere slechtziende en blinde kunstenaars van stichting KUBES.
Zo heb ik bijvoorbeeld geëxposeerd in museum Beelden aan Zee, museum Dorestad, het Van Abbe museum, Huis Kernhem en het gemeentehuis van Elburg. Maar ook bij een juwelier in Ede, in de Woudkapel in Bilthoven en in woon-zorgcentrum Het Schild in Wolfheze.

In 2014 heb ik in Ambacht ateliers in De Bilt mijn beelden mogen tonen tijdens de kunstroute van BeeKk. In 2017 heb ik besloten me aan te melden bij deze kunstkring en ik hoop in de toekomst nog veel werken aan u te mogen laten zien! Ook vind ik het een uitdaging om een beeld in opdracht te maken of een gedicht te schrijven bij een beeld of schilderij.

Voor meer informatie en foto's van mijn beelden kunt u terecht op www.angeliqueinbeeld.nl

22 mei 2022: Deelname kunstroute BeeKk met open beeldentuin

31 mei tot 31 augustus 2022: expositie kleine beelden in Warande Bovenwegen
Heideweg 2 Zeist
Dagelijks geopend van 11 tot 16 uur